Delta!

Välkommen med!

Vem som helst kan delta i kampanjarbetet. Du behöver inte tidigare erfarenhet av kampanjer.

HÄNG MED!

Prenumerera på nyhetsbrevet (mest på finska) så får du all viktig information om kampanjen: nyheter, inbjudningar till evenemang och uppmaningar att delta. Då du prenumerar på nyhetsbrevet kan du i tilläggsinformationsfältet berätta vad just du vill göra. Du kan också berätta om du offentligt vill uttrycka ditt stöd så kommer ditt namn med på listan på stödpersoner. Med varje nyhetsbrev kommer möjligheten att ändra sina uppgifter så du kan när som helst ge tilläggsinformation eller göra ditt stöd offentligt.

Du kan också bläddra i kalendern.

Visa ditt stöd

Gör en profilbild med kampanjlogon

Du kan också ladda lejonet som profilbild

Var aktiv i sociala medier och diskussionsforum med #haavisto2018 och #pekkapåsvenska om du skriver på svenska. Dela inbjudningar till evenemang, nyheter om Pekka eller pekkas egna uppdateringar. Delta i diskussionerna och rätta till felaktiga påståenden.

BLI MEDLEM I OLIKA GRUPPER

Den svenskspråkiga kampanjgruppen finns samlad på Facebook i gruppen #pekkapåsvenska men det finns också en hel del andra Facebookgrupper där frivilliga tillsammans med kampanjteamet och de Grönas medarbetar jobbar tillsammans:

Rikstäckande: yleisviestintävarainhankintaaudiovisuaalinengraafinen suunnittelutekstintuotantokääntäjätsomenettisivutuutiskirje ja Nuoret Pekka Haaviston puolesta 2018,  sekä nuorisoviestintä

Regionala: Helsinki ja UusimaaHämeEtelä-KarjalaEtelä-SavoKeski-SuomiKymenlaaksoOuluSatakuntaTampere ja PirkanmaaTurku ja Varsinais-Suomi, VaasaLappiPohjois-Karjala, Hämeenlinna, Pohjois-Savo

Du kan också ta kontakt med dina lokala kontakpersoner. Kolla kontakinformation här.

DU KAN OCKSÅ AKTIVERA DIG ENSAM

Ordna ett evenemang. Ladda ner material ur materialbanken. Skicka e-post till mari.pasula@haavisto2018.fi om du vill bjuda in Pekka.

Hitta på ett eget kampanjelement: Gör en bild eller infograf som du låter också andra använda till exempel i sociala medier. Ta fram ett koncept som också andra kan använda. Häng upp en Pekka-poster i din egen affär. Bara fantasin sätter gränser för hur du kan stöda kampanjen.

Ordna ett evenemang för att samla in jampanjmedel eller be dina vänner bidra till kampanjen här. Också ett litet bidrag hjälper oss vidare och också om vi inte tror att pengarna avgör valet kommer vi att behöva pengar för att kunna göra kampanj. Läs mer om hur kampanjen finansieras här.