Lejonet

” Hatretoriken förminskar och skadar Finland. De nationella symbolerna tillhör oss alla” Pekka Haavisto Vår kampanjlogo föreställer ett lejon. Vi bemöter det med en respekt för traditioner men på ett modernt sätt. Vi tror på att en nationell symbol kan förmedla finländska värderingar som tolerans och jämlikhet. Logon sammanfattar Pekka Haavistos kampanjteema: Finland, de kommande […]


” Hatretoriken förminskar och skadar Finland. De nationella symbolerna tillhör oss alla”
Pekka Haavisto

Vår kampanjlogo föreställer ett lejon. Vi bemöter det med en respekt för traditioner men på ett modernt sätt. Vi tror på att en nationell symbol kan förmedla finländska värderingar som tolerans och jämlikhet.

Logon sammanfattar Pekka Haavistos kampanjteema: Finland, de kommande 100 åren.

Du kan ladda ner kampanjlogon här och lägga till den till din egen profilbild på sociala medier.

Fotografier: Eeva Suutari
Grafisk formgivning: Linda Söderholm
Kreativ chef: Timo Kiuru