Osallistu

Tervetuloa mukaan!

Kuka tahansa voi osallistua. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vaaleista ja pienikin apu auttaa.

PYSY KÄRRYILLÄ

Tilaa uutiskirje niin saat kaikki kampanjan viestit: uutisia, kutsuja tapahtumiin ja toiminta-kehotuksia. Kerro uutiskirjeen tilauslomakkeen ”lisätietoja” kohdassa mitä Sinä haluaisit tehdä. Julkista tukesi jos haluat nimesi näkyviin Pekan tukijoiden listassa. Jokaisen sähköpostin alalaidassa on kohta päivitä tietosi eli voit antaa lisätietoja tai julkistaa tukesi milloin vain.

Voit myös selata tapahtumia kalenterista.

NÄYTÄ TUKESI

Tee profiilikuva kampanjatunnuksilla

tai lataa leijona profiilikuvaksi.

Ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoilla, #Haavisto2018. Jaa kutsuja tapahtumiin, uutisia Pekasta tai Pekan omia päivityksiä. Osallistu keskusteluihin ja oikaise virheellisiä väittämiä.

TULE MUKAAN RYHMÄÄN

Tule mukaan facebook-työryhmiin! Ryhmiä on valtakunnallisia ja alueellisia. Ryhmissä on mukana vapaaehtoisia ja kampanjatoimiston tai vihreiden työntekijöitä. Alueelliset ryhmät keskittyvät katukampanjointiin ja oman alueen tapahtumien järjestämiseen.

Valtakunnalliset: yleisviestintä, varainhankinta, audiovisuaalinen, graafinen suunnittelu, tekstintuotanto, kääntäjät, some, nettisivut, uutiskirje ja Nuoret Pekka Haaviston puolesta 2018, #pekkapåsvenska sekä nuorisoviestintä

Alueelliset: Helsinki ja Uusimaa, Häme, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Oulu, SatakuntaTampere ja Pirkanmaa, Turku ja Varsinais-Suomi, Vaasa, Lappi, Pohjois-Karjala, Hämeenlinna, Pohjois-Savo

Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia oman alueesi yhteyshenkilölle. Katso yhteystiedot täältä.

PÅ SVENSKA?

Vill du vara med och göra kampanj på svenska? Gå med i Facebookgruppen #pekkapåsvenska eller ta kontakt med Maria Swanljung tel. 045 6317947 maria.swanljung@haavisto2018.fi

VOIT MYÖS TARTTUA TOIMEEN YKSIN

Järjestä oma tilaisuus. Lataa aineistopankista materiaalia. Laita viesti mari.pasula@haavisto2018.fi jos haluat kutsua Pekan paikalle.

Tee oma kampanjateko. Tee kuva tai infograafi, jonka annat myös muiden käyttöön sosiaalisessa mediassa. Luo konsepti, jota myös muut voivat soveltaa. Ripusta Pekan juliste oman liikkeesi ikkunaan. Vain mielikuvitus on rajana siinä, kuinka monin tavoin kampanjaa voi tukea!

Järjestä varainkeruutapahtuma. Pyydä ystäviäsi tekemään Pekalle lahjoitus täällä. Pienikin kolehti auttaa meitä eteenpäin, sillä vaalikampanjassa tarvitaan rahaa, vaikka emme usko rahan ratkaisevan vaaleja. Lue lisää kampanjan rahoituksesta.