Osallistu

Tervetuloa mukaan!

Kuka tahansa voi osallistua. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vaaleista ja pienikin apu auttaa.

Tilaa uutiskirje niin saat kaikki kampanjan viestit: uutisia, kutsuja tapahtumiin ja toiminta-kehoituksia. Kerro uutiskirjeen tilauslomakkeen ”lisätietoja” kohdassa mitä Sinä haluaisit tehdä. Julkista tukesi jos haluat nimesi näkyviin Pekan tukijoiden listassa (jokaisen sähköpostin alalaidassa on update your preferences eli voit julkistaa tukesi koska vain).

Ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoilla. Jaa kutsuja tapahtumiin, uutisia Pekasta tai Pekan omia päivityksiä. Osallistu keskusteluihin ja oikaise virheellisiä väittämiä.

Osallistu yleisötilaisuuksiin. Saat kutsuja oman alueesi tapahtumiin jos tilaat uutiskirjeen. Voit myös selata tapahtumia kalenterista.

Järjestä oma tilaisuus. Lataa aineistopankista materiaalia. Laita viesti riikka.kamppi@haavisto2018.fi jos haluat kutsua Pekan paikalle. Haaviston kalenteria hoitaa eduskunta-avustaja Alviina Alametsä, alviina.alametsa@eduskunta.fi.

Tee oma kampanjateko. Tee kuva tai infograafi, jonka annat myös muiden käyttöön sosiaalisessa mediassa. Luo konsepti, jota myös muut voivat soveltaa. Ripusta Pekan juliste oman liikkeesi ikkunaan. Vain mielikuvitus on rajana siinä, kuinka monin tavoin kampanjaa voi tukea!

Järjestä varainkeruutapahtuma. Pienikin kolehti auttaa meitä eteenpäin, sillä vaalikampanjassa tarvitaan rahaa, vaikka emme usko rahan ratkaisevan vaaleja. Lue lisää kampanjan rahoituksesta.