Pekka Haaviston tukikonsertti varattu loppuun 1,5 vuorokaudessa

Tukikonsertissa esiintyvät Vesala, Paperi T, Vesta, Olavi Uusivirta, Arto Tuunela (Pariisin Kevät), MC Taakibörsta, Scandinavian Music Group – akustinen kvartetti, Musta Barbaari & Prinssi Jusuf, Seksikäs-Suklaa & Dosdela, Lieminen sekä Tres Cojones, eli Anssi Kela, Markus Nordenstreng ja Olavi Uusivirta.

 

Pekka Haaviston presidentinvaalikampanjaa tukeva Siksi Pekka -konsertti on loppuun varattu 30 tuntia julkaisunsa jälkeen. Tapahtuma järjestetään lauantaina 20.1. Tavastialla. Huomenna lauantaina 13.1. kello 9.00 tulee myyntiin vähän lisää lippuja ja mahdolliset peruutuspaikat.

“Emme olleet vielä ehtineet julkaista edes kaikkia artisteja saati aloittaa tapahtuman varsinaista mainostusta”, iloitsee kampanjapäällikkö Riikka Kämppi loppuun varattua Tavastian keikkaa.

Aikaisemmin ilmoitettujen Siksi Pekka -konsertissa esiintyvien artistien huippukaartiin liittyy myös keikkatauolla oleva Paperi T. Niin ikään keikkatauolla oleva Vesala esiintyy konsertissa. Konsertin erikoiskokoonpano on Tres Cojones eli Anssi Kelan, Olavi Uusivirran ja Markus Nordenstrengin perustama uusi yhtye.

Siksi Pekka -tukikonsertissa esiintyvät Vesala, Paperi T, Vesta, Olavi Uusivirta, Arto Tuunela (Pariisin Kevät), MC Taakibörsta, Scandinavian Music Group – akustinen kvartetti, Musta Barbaari & Prinssi Jusuf, Seksikäs-Suklaa & Dosdela, Lieminen sekä Tres Cojones, eli Anssi Kela, Markus Nordenstreng ja Olavi Uusivirta. Yllätyksiäkin on luvassa.

Konsertin tuotto käytetään Pekka Haaviston presidentinvaalikampanjan tukemiseen. Liput ovat 20 €

Lisätietoja antaa Siksi Pekka -tukikonsertista antaa Haavisto2018-kampanjakoordinaattori Mari Pasula, 040 702 5851, mari.pasula@haavisto2018.fi